Kaikkien vinkkien äiti

Minua on tituleerattu Kaikkien vinkkien äidiksi.

Sen lisäksi, että olen kekseliäs ja tuottelias, minulla on erinomainen kyky hallita kokonaisuuksia sekä rajata ongelma ja kehittää täsmätoimenpiteitä. Innostuksen ja inspiraation tartuttaminen käy minulta luonnostaan.

Pyrin itse tehokkaan työskentelyn ohessa säilyttämään kaikessa tekemisessä ilon ja mielekkyyden, sillä ihminen on tuotteliaimmillaan toimiessaan itselleen sopivimmalla tyylillä ja kokiessaan onnistumisia. Haluan tehdä juuri tätä ohjaustyötä, koska koen sen hyvin tärkeäksi ja merkitykselliseksi ja koska olen siinä hyvä. Katso >> Asiakkaiden kokemuksia

Olen koulutukseltani sähkötekniikan diplomi-insinööri ja ammatillinen opettaja. Parasta aikaa opiskelen englannin kielen aineopettajaksi. Olen toiminut kansainvälisissä projektinhallinta-, laatujohtamis- ja prosessinkehitystehtävissä sekä muutosjohtamis- ja virheidenhallinnan asiantuntijana ennen yrittäjäksi ryhtymistä. Olen myös vastannut sisäisestä viestinnästä aiemmassa työssäni. Opiskeluaikana työskentelin opintoneuvojana opintojen ohessa.

Olen

  • luontainen innovaattori ja eteenpäin vievä voima.
  • parhaimmillani one-to-one -työskentelyssä asiakkaan kanssa.
  • työskentelytyyliltäni tehokas, järjestelmällinen ja tarkka.
  • tarkkanäköinen ja nopea hoksaamaan.
  • hyvä kysymään relevantteja kysymyksiä ja hoksauttamaan.
  • laaja-alainen asiantuntija ja hyvä tyyppi 🙂 .

MyPrezi-esittely

LinkedIn-profiili

Mottoni on:

Katse kiekossa!

IMG_20170823_152615