Onnistumisia

Vinkei’lle onnistuminen tarkoittaa sitä, että Sinä pääset tavoitteeseesi. Alla on poimintana onnistumisia, joita asiakkaani ovat saaneet kokea yhteistyömme aikana.

KIITOS. Elämässäni niin moni asia muuttui paremmaksi tuellasi, vaikka konkreettisesti kyse olikin vain 70 sivusta paperia. Todella moni.

Suuret kiitokset vielä kerran sinulle ja uskomattomalle ammattitaidollesi ❤️  Sinulla on taito saada ihmiset takaisin jaloilleen. 

Huomaa, että teet tätä sydämelläsi.

Hanna Maria, mä en tiedä, mitä olisin tehny, jos en olisi huomannu sitä Vinkein mainosta Gradutakuun seinällä!!!

Oot tosi hyvä ajattelun aktivoija! Tosi hyviä näkökulmia, laajuutta, josta ajatteluni lähti taas käyntiin. Nyt on jo monta ideaa paperilla.

Kiitos Hanna Maria! Avullasi on ollut iso merkitys opinnäytetyöni kulussa ja itseluottamuksen vahvistumisessa opinnäytetyön prosessin aikana. Tämä konsultointi on joka euron arvoista!

Nyt tuntuu siltä, että olen päässyt tekemisen meininkiin ja irti turhasta kriittisyydestä. Kiitos vielä solmujen avaamisesta!

Kiitos sinulle Hanna Maria kaikesta avusta tämän minun projektin kanssa. Apu on ollut korvaamatonta ja ilman sinun apua en olisi varmaan koskaan valmistunut. Kaikkea hyvää tulevaisuuteen ja iso KIITOS minulta!

Erityisesti juuri rakenteen ohjauksessa voin suositella Sinua alan kuin alan lopputyön arvioijaksi. Esimerkiksi yllätit täysin, kun tiesit niin monta mahdollista lähdettä käyttööni, itsellesi vieraammalta alalta.

Olet todella asiasi osaava, pätevä työssäsi ja myös tarkka, innostava sekä tehokas. Ilman sinua ei opinnäytetyöni olisi tässä vaiheessa sillä koululta en ole missään vaiheessa saanut näin pätevää opetusta. Voin suositella sinua jokaiselle. Kaikilla opiskelijoilla pitäisi olla sinun kaltainen koutsaaja!!

Sain opparista arvosanan 5! Käytin toteutuksessa sinun keksimää ideaa, ja saimme siitä valtavasti hyvää palautetta. Supersuuri kiitos sinulle kaikesta avusta! 

Lämmin kiitos tuestasi tässä graduprosessissa! Olet ollut iso apu niin henkisesti kuin konkreettisesti. Olen niin kiitollinen, että olet ollut tukenani. Tämä on edesauttanut työn sujuvan etenemisen. Ison työn olet myös tehnyt oikolukuineen ja kääntämisineen.

Vielä sydämellinen kiitos avusta suuren kiven vierittämisessä sivuun elämänpolultani. Uusi elämä on jo vauhdissa. Ja yhä edelleen hämmästelen sitä, että nyt olen VAPAA!

Ajattelin, että onhan niitä kaikenlaisia työnohjaajia ja muita, mutta sitten ajattelin, että tuollainen särmä naisinsinööri sopii tähän hyvin!

Tässä on nyt lähtenyt moni asia rullaamaan viime aikoina ja olen kyllä sitä mieltä, että se on sinulta tarttuneen energian ansiota. Sinun kannattaisi lisätä erityisosaamisiisi ”energianvälittäjä”.

Olet oikea loogisuuden jumalatar! KIITOS! 🙂 

Kiitokset sinulle ja haluan sanoa palautteeksi, että olet mahtava ihminen omalla alalla ja kuuntelet ja autat, sinunlaisia pitäisi olla enemmän.

Kiitos rohkeista ideoistasi ja kannustuksestasi ryhtyä tavoittelemaan omaa unelmaani! Sinä uskallat poiketa polulta!

Olet ollut korvaamaton tuki ja selkäranka tällä ikimuistoisella ja minulle ainutkertaisella matkalla. Olet valanut uskoa ja positiivisuutta hankkeeseen, joka itselleni on ollut työläs ja välillä hyvinkin katkeraa kalkkia. Yhteinen kokemus on minulla myös mennyt niin syvälle sieluun, että tuntuu, kuin olisin tuntenut sinut paljon pidempäänkin. Ja tämän kokemukseni kanssani jakaneena olet myös ainoa, joka todella ymmärtää tämän saavutuksen sisällön ja merkityksen.Voisin siis sanoa, että MEIDÄN työmme on nyt hyväksytty!

Sain todella yksilöllistä ja ammattitaitoista sparrausta! Gradun parissa ei tarvinut olla yksinään vaan sai tukihenkilön, jonka kanssa keskustella aiheesta. Tehoisku motivoi minua eteenpäin työssäni ja sain todella hyviä kehitysvinkkejä työn eteenpäin viemiseen. Palautteen sai hyvin nopeassa aikataulussa. Suosittelen ehdottomasti Vinkeitä kaikille gradun tekijöille!

Tekemäsi kysymykset olivat tosi hyviä. Ne saivat aikaan sen, että lähdin miettimään asiaa aivan uudelleen, ja nyt työssäni on uusia osioita, joita en itse olisi hoksannut siihen laittaa.

Kiitos vielä todella paljon palautteesta ja avustasi! Olen yhtä hymyä puhelun jälkeen! Oli tosi ihana saada palautetta ja kuulla, että työ etenee tarkoituksen mukaisesti. Ja ihana päästä juttelemaan ja jakamaan ajatuksia työstä!

Nyt tekemisessä oli kauan kadoksissa ollutta iloa ja luovuutta mukana, ja kirjoittaminen oli helppoa! Huomasin miten vaikeasti olin tehnyt asioita. Toki pohdinnassa on vieläkin muokattavaa, mutta tästä on hyvä jatkaa.

Kiitos ”matkaoppaalle”! En tiennytkään, että lopputyön puurtaminen voi olla kivaakin ja näin opettavaista. Kiitos!

Olet ollut HUIKEA apu tässä kaikessa, toivottavasti jaksat vielä auttaa!

Todella nopeaa ja tehokasta palvelua!

Kiitos avusta! Kommenteista oli paljon apua. Tarvitsen sinua vielä monta kertaa!

Suuri kiitos kirjan oikoluvusta. Tarkkaa tarkastusjälkeä ja selkeät korjausehdotukset. Voin suositella lämpimästi!

Tosi hyviä kommentteja! Ja oot kyllä tosi nopsa!

Kiitos Sinulle! Olet ollut jo tähän mennessä iso valon tuoja pimeässä gradutunnelissa.

Sinä olet niin hyvä pistämään päähän uusia ideanpoikasia itämään, että tarviin sua tähän projektiini ehdottomasti.

Kanssasi oli ihan mahtavaa työskennellä! Olisi hienoa, jos kaikki yliopiston ohjaajat olisivat sinun kaltaisiasi motivoivia ja tsemppaavia ohjaajia (varmaan gradutkin valmistuisivat ajallaan…). Kiitos kaikesta tuesta matkan varrella valmiiseen graduun!

Sparrausta, buustia, spurttia – You name it and Vinkei does it! Lue lisää palveluista täältä ja ota yhteyttä!