Onnistumisia

Vinkei’lle onnistuminen tarkoittaa sitä, että Sinä pääset tavoitteeseesi. Sinun onnistuminen on Vinkei’n kaiken toiminnan tarkoitus ja päämäärä.

Tässä on muutamia poimintoja onnistumisista, joita asiakkaani ovat saaneet kokea yhteistyömme aikana.

KIITOS. Elämässäni niin moni asia muuttui paremmaksi tuellasi, vaikka konkreettisesti kyse olikin vain 70 sivusta paperia. Todella moni.

Hanna Maria, mä en tiedä, mitä olisin tehny, jos en olisi huomannu sitä Vinkein mainosta Gradutakuun seinällä!!!

Oot tosi hyvä ajattelun aktivoija! Tosi hyviä näkökulmia, laajuutta, josta ajatteluni lähti taas käyntiin. Nyt on jo monta ideaa paperilla.

Nyt tuntuu siltä, että olen päässyt tekemisen meininkiin ja irti turhasta kriittisyydestä. Kiitos vielä solmujen avaamisesta!

Kiitos sinulle Hanna Maria kaikesta avusta tämän minun projektin kanssa. Apu on ollut korvaamatonta ja ilman sinun apua en olisi varmaan koskaan valmistunut. Kaikkea hyvää tulevaisuuteen ja iso KIITOS minulta!

Erityisesti juuri rakenteen ohjauksessa voin suositella Sinua alan kuin alan lopputyön arvioijaksi. Esimerkiksi yllätit täysin, kun tiesit niin monta mahdollista lähdettä käyttööni, itsellesi vieraammalta alalta.

Sain todella yksilöllistä ja ammattitaitoista sparrausta! Gradun parissa ei tarvinut olla yksinään vaan sai tukihenkilön, jonka kanssa keskustella aiheesta. Tehoisku motivoi minua eteenpäin työssäni ja sain todella hyviä kehitysvinkkejä työn eteenpäin viemiseen. Palautteen sai hyvin nopeassa aikataulussa. Suosittelen ehdottomasti Vinkeitä kaikille gradun tekijöille!

Tekemäsi kysymykset olivat tosi hyviä. Ne saivat aikaan sen, että lähdin miettimään asiaa aivan uudelleen, ja nyt työssäni on uusia osioita, joita en itse olisi hoksannut siihen laittaa.

Kiitos vielä todella paljon palautteesta ja avustasi! Olen yhtä hymyä puhelun jälkeen! Oli tosi ihana saada palautetta ja kuulla, että työ etenee tarkoituksen mukaisesti. Ja ihana päästä juttelemaan ja jakamaan ajatuksia työstä!

Nyt tekemisessä oli kauan kadoksissa ollutta iloa ja luovuutta mukana, ja kirjoittaminen oli helppoa! Huomasin miten vaikeasti olin tehnyt asioita. Toki pohdinnassa on vieläkin muokattavaa, mutta tästä on hyvä jatkaa.

Kiitos ”matkaoppaalle”! En tiennytkään, että lopputyön puurtaminen voi olla kivaakin ja näin opettavaista. Kiitos!

Olet ollut HUIKEA apu tässä kaikessa, toivottavasti jaksat vielä auttaa!

Todella nopeaa ja tehokasta palvelua!

Kiitos avusta! Kommenteista oli paljon apua. Tarvitsen sinua vielä monta kertaa!

Suuri kiitos kirjan oikoluvusta. Tarkkaa tarkastusjälkeä ja selkeät korjausehdotukset. Voin suositella lämpimästi!

Tosi hyviä kommentteja! Ja oot kyllä tosi nopsa!