Meillä on yhteinen tavoite – sinun tavoite. Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä, mistä olisi eniten hyötyä juuri sinulle!

Yhteistyö

Olipa opinnäytetyösi missä vaiheessa tahansa tai tarvitsitpa mitä tahansa vinkei – Vinkei auttaa! Yhteistyö alkaa maksuttomalla alkukartoituksella, jossa

  • selvitetään lähtötilanne (missä vaiheessa työ on, mihin kaipaat ohjausta),
  • asetetaan tavoite (aikataulu, arvosana, tapa jne.),
  • määritellään paras tapa työskennellä yhdessä ja
  • asetetaan ensimmäiset askelmerkit yhteistyölle.

Alkukartoitus voidaan tehdä puhelimitse, Skype-palaverina tai sähköpostitse – sinun tilanteesi mukaan.

Työskentelytapa

Työskentelytapa ja -aikataulu sovitaan sinun toiveiden ja tarpeiden mukaan. Työskentely voi tapahtua

  • face-to-face (pääasiassa Oulun seutu),
  • Skype-palaverien välityksellä,
  • viestimällä sähköpostitse ja puhelimella.

Työskentely on aina tavoitteellista ja hyvin jäsenneltyä. Kaikki jaettu materiaali ja ohjaus käsitellään täysin luottamuksellisesti.

Osa asiakkaista pääsee tavoitteeseen nopeasti muutaman yhteisen työskentelykerran jälkeen, toisten kanssa yhteistyö on pitkäjänteistä riippuen siitä, missä vaiheessa kukin on omassa työssään ja mikä on tavoite. Voit missä vaiheessa tahansa päättää yhteisten työskentelymme – tavoitteenani onkin tehdä itsestäni tarpeeton mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti sinua parhaiten auttaen!

Yhteydenottolomake

Lähetä minulle kuvaus tilanteestasi ja kerro, missä kaipaisit apua. Otan sinuun sitten pikaisesti yhteyttä. Tämä yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan sähköpostilla (hannamaria(at)vinkei.fi) tai puhelimitse (0400 406 921). Kuulumisiin!

HUOM! Jos et saa vastausta yhteydenottopyyntöösi sähköpostilla vuorokauden kuluessa, tarkista roskapostikansiosi!

P.S. Vinkei ei kerää yhteydenottotietoja mihinkään rekisteriin eikä säilytä sellaisia yhteydenottoja / yhteydenottotietoja, jotka eivät johda asiakkuuteen.