Mitä

Oletko urapolkusi alussa vai uusien valintojen kynnyksellä?

Vinkei 

  • auttaa kirkastamaan omaa urapolkuasi, potentiaaliasi sekä luontaisia taipumuksiasi ja kykyjäsi
  • antaa konkreettista apua muun muassa työnhakudokumenttien laadintaan (CV, työhakemus)
  • auttaa LinkedIn-profiilin luomisessa ja LinkedIn:n tärkeimpien toimintojen hyödyntämisessä työnhaussa sekä piilo-työpaikkojen etsinnässä
  • valmistaa työhaastattelua, ”kylmien soittojen” soittamista sekä potentiaalisen työnantajan kontaktointia varten
  • auttaa tunnistamaan ja sanoittamaan omaa osaamista ja unelmia.

Minulla on pitkä kokemus yksilöllisestä urasuunnittelusta, työnhakukoulutusten vetämisestä sekä rekrytoinneista. Olen myös suorittanut uraohjauksen erikoistumisopinnot.

Olen idearikas ja innovatiivinen ja työskentelyotteeltani tutkivan innostunut, innostava ja ratkaisukeskeinen. Uskallan myös kyseenalaistaa olemassa olevaa ja ”sohia” lähestyttävää asiaa laatikon ulkopuolelta.

”Sinä olet ollut yksi avain tällä mun matkalla kohti parempaa ja merkityksellisempää elämää ja työtä, joten kiitos siitä!”

>> Lue asiakkaideni kokemuksista yhteisistä onnistumisista

Miten

Erotu eduksesi työnhaussa!
 
Palvelut:
  • Työnhakusparraus sisältäen työnhakudokumenttien (CV, työhakemus, LinkedIn-profiili) läpikäynti ja yksityiskohtainen palaute kehittämisideoineen, työhaastattelusparraus (1/2h) sekä omien vahvuuksien ja tavoitteen kannalta oleellisen osaamisen hoksauttaminen ja siinä tukeminen = 150 € (sis. ALV 24%).
  • Urasuunnittelu sisältäen uratavoitteen ja toiveiden kirkastaminen, oman osaamisen sanoittaminen sekä konkreettisen toteutussuunnitelman tekeminen ja seuranta + työnhakudokumenttien (työhakemus, CV, LinkedIn-profiili) räätälöinti = 70 €/h (sis. ALV 24%).

Työskentely on yksilöllisesti räätälöityä ja tapahtuu joko kasvotusten tapaamisten tai puheluiden / Teamsin välityksellä, ja työskentelyn apuna käytetään sopivia tehtäviä ja työkaluja yksilöllisen tilanteen mukaan.

”Oot tosi hyvä ajattelun aktivoija! Tosi hyviä näkökulmia, laajuutta, josta ajatteluni lähti taas käyntiin.”

”Mä sain sen työpaikan! Ilman kannustustasi en olisi edes rohkaistunut hakemaan sitä! Uusi työhakemukseni ja CV:ni ovat nyt ihan ”killerit”!

 

Erotu eduksesi työnhaussa – löydä oma urapolkusi!

Varaa ilmainen alkukartoitus ja mietitään yhdessä, mistä olisi eniten hyötyä juuri Sinulle!

Yhteystiedot:
hannamaria(at)vinkei.fi
0400 406921
 

Yhteinen työskentelymme jatkuu vain sen aikaa kuin sitä tarvitset – sinun ei tarvitse sitä etukäteen tietää. Eteneminen tapahtuu täysin tilanteesi mukaan!

>> Lue lisää asiakkaiden kokemuksia